Onderwijs

Arbozorg en RI&E Onderwijs:

Onze Visie: Zoveel mogelijk werknemers en scholieren zich goed en veilig laten voelen tijdens hun werkzaamheden door optimaal voor hun veiligheid te zorgen samen met de verantwoordelijken.
Onze Missie: JDK Dienstverlening wil dat werknemers en scholieren zich goed en veilig voelen tijdens hun werkzaamheden. Dat stelt hen in staat om langdurig prettiger, efficiënter en productiever te kunnen functioneren. Organisaties hebben groot belang bij het duurzaam goed en veilig voelen van hun personeel en leerlingen. Het biedt mogelijkheden om het werkklimaat dusdanig te verbeteren waardoor een organisatie efficiënter en productiever kan werken op sociaal en financieel gebied. JDK Dienstverlening ondersteunt organisaties op deze weg en voorziet hen op een laagdrempelige manier van gericht advies, kennis en (educatieve) tools om noodzakelijk (verplicht) werk om te buigen tot een prettige, minder belastende, activiteit. Hiermee willen wij een domino-effect van positiviteit ontketenen.

Kwaliteitsvechter
Het begint bij kennis en ervaring, want we willen u ontzorgen door praktische begeleiding, een integrale kijk op uw organisatie en gericht advies. Een strategische aanpak en een duidelijke lange termijn visie in ons advies geeft een hoger rendement en onderscheid ons van andere adviseurs. We zetten een nieuwe standaard neer voor onze markt.

Ondernemend Ondernemen
zit ons in het bloed en wij gaan dan ook verder dan het standaard advies werk. Want wij geloven in ondernemerschap, risico’s durven nemen en vooral hard werken.

Eerlijke afspraken
Wij sluiten (meer) jaarcontracten waarvan de betaling per maand zal plaatshebben, zo is er een kostenspreiding over meestal 48 maanden, hierdoor kiezen we bewust om samen verder te gaan. We staan voor eerlijk en open zaken doen. We bouwen aan een duurzame en gelijkwaardige relatie gebaseerd op vertrouwen en persoonlijke benadering. De afspraken die we maken moeten voor beiden interessant zijn, op korte maar ook op lange termijn.

Werkwijze
Wij maken op moderne wijze digitaal samen met u de RI&E door u eerst inventarisatielijsten te laten invullen via ons systeem, waarna door ons de RI&E wordt samengesteld inclusief een plan van aanpak van de geconstateerde knelpunten. De school wordt door ons 1 of meerdere malen tijdens de looptijd van het contract bezocht, waarbij wij zelf door onze deskundige een inspectie laten uitvoeren.
JDK Dienstverlening biedt u kwaliteit, samenwerking en ontzorging.

Wij nodigen u uit voor een vrijblijvend gesprek.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen in een persoonlijk gesprek.

U bent welkom bij JDK-Dienstverlening

Wij helpen u meer dan graag verder met uw administratieve zaken.
Heeft u vragen of wilt u klant worden? Contact ons gerust.

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
© 2018 JDK-Dienstverlening - All rights reserved